Εταιρία

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη μας για τα ρούχα

Το axidwear.com ξεκίνησε από μια ιδέα νέων ατόμων, οικογενειακής επιχείρησης, που έπειτα από πολυετή εμπειρία στο χώρο της ένδυσης αναζήτησε τρόπους, ώστε να μπορεί, να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό την καλύτερη ποιότητα με προσιτές τιμές σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα.

Αυτή η ιδέα υλοποιήθηκε το 2014 με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος μας στην Παραλία Κατερίνης, επί της οδού Ολύμπου 21 με ενδύματα κυρίως ελληνικής προέλευσης αλλά και εισαγωγής.

Πρωταρχικός μας στόχος ήταν η ικανοποίηση και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας δίνοντας βαρύτητα στην καλή ποιότητα αλλά και στην υποστήριξη των ελληνικών προϊόντων.

Η εντυπωσιακή άνοδος, η εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών μας, μας οδήγησαν στη δημιουργία του δεύτερου καταστήματος επί της οδού Ολύμπου 2 στην Παραλία της Κατερίνης, προσφέροντας στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές διατηρώντας την καλή ποιότητα και τις καλύτερες τιμές.

Το 2019 δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά και τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα Facebook & Instagram.

Η άμεση ανταπόκριση, οι επαναλαμβανόμενες παραγγελίες και τα θετικά σχόλια μας ενθαρρύνουν για να συνεχίσουμε το έργο μας. Κάθε παραγγελία ετοιμάζεται με πραγματική αγάπη, αγάπη για τη μόδα, αγάπη για εσάς.

Μπορείτε να μας βρείτε επίσης στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook & Instagram) και στα τηλέφωνα: 23510 37357, 231 700 8800 & 6981 900 141 (Whats Up).

Υπεύθυνος παραγγελιών και πωλήσεων κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

1