Πολιτική Υπαναχώρησης & Επιστροφών

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 20 ημερών τότε η AXID WEAR δύναται να μην την αποδεχτεί. Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής – αλλαγής, θα πρέπει:
Να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε δηλαδή να είναι πλήρη, χωρίς φθορές και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος, εντός της συσκευασία που τα παραλάβατε. Τα προϊόντα επιστρέφονται από εσάς αποκλειστικά με την μεταφορική courier που τα παραλάβατε.

Μεταφορικά Έξοδα

Εντός Ελλάδος: Οι επιστροφές – αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε και πάντα με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή τη AXID WEAR. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση της AXID WEAR, δεν θα παραλαμβάνονται.
Επιστροφές: Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της AXID WEAR, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της AXID WEAR, τα έξοδα επιστροφής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 2,00€. Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 20 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Αλλαγές: Η κάθε αλλαγή έχει χρέωση 2,00€.
Εκτός Ελλάδος: Οι επιστροφές – αλλαγές γίνονται με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο πελάτης και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά εκείνον. Επιστροφές – Αλλαγές με χρέωση της AXID WEAR, δεν θα παραλαμβάνονται. H επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 20 ημερών από την ημέρα παραλαβής και το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής, κ.ο.κ) Σημαντικό: Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται προϊόντα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου. Κάποια από αυτά είναι τα εξής: Εσώρουχα, μαγιώ (κάτω μέρος) κάλτσες
Διεύθυνση Επιστροφής: AXID WEAR – ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ολύμπου 21, Παραλία Κατερίνης, 60150 Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα 23510 31333 & 6981 900 141 (What’s Up) ή στο info@axidwear.com.
Ελαττωματικά Προϊόντα: Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της AXID WEAR πωλήθηκαν ελλατωματικά προϊόντα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.